2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Megölte két éves fiát, hogy a démonokat kiûzze belõle

Halálra rugdosta két éves kisfiát egy 27 éves amerikai férfi. Egy vidéki út mellett leparkírozva rángatta ki a kocsiból, majd rugdosta a védtelen kisgyereket. Az õrült apa még akkor sem hagyta abba a gyermek ütlegelését és rugdosását, mikor egy arra járó motoros megpróbálta leállítani. Sergio Casian Aguiar azt üvöltözte, hogy ki kell ûznie a gonosz démonokat a fiúból.

Borzalmas gyermekgyilkosságot hajtott végre egy amerikai férfi a hétvégén a kaliforniai Modesto városához vezetõ egyik mellékúton. A mexikói származású, 27 éves férfi saját gyermekét ütlegelte és rugdosta halálra, hogy megszabadítsa a szerinte benne lakozó démonoktól.
A szemtanúk, akik hiába próbálták leállítani Aguiart, kihívták a rendõrséget. A zsaruk pár perc múlva egy helikopterrel ki is érkeztek a helyszínre, és felszólították Aguiart, hogy adja meg magát.


A gyilkos apa


A gyilkos apa ekkor lazán bemutatott a rendõröknek, és folytatta tovább a gyerek verését. Az intézkedõ rendõrtiszt ezek után homlokon lõtte az egyébként büntetlen elõéletû férfit, aki a helyszínen meghalt.