2024.04.25. - Márk

Halott gyermekeit rejtegette 50 évig otthonában egy brit nõ

Egy rendkívül vallásos hírében álló brit nyugdíjas 50 évig rejtegette manchesteri lakásában egy bõröndben két halott gyermekét. Mivel 1956-ban a gyerekek születésének idején Margaret Guarino nem volt férjnél, szégyellte terhességét és soha senkinek nem számolt be az esetrõl.
A dologra jóval azután derült fény, hogy a 74 éves hölgy 2006-ban elhunyt, mivel rokonai csak nemrég vettek erõt magukon és nézték át Margaret holmiját. Amikor a két holttestre bukkantak, riasztották a rendõröket. A nyomozás megállapította, hogy a gyermekek holtan születtek 1956-ban

Korábban a nõ ugyan férjnél volt, de 1950-ben elvált és csak 1958 ismerkedett meg következõ házastársával, akivel hat gyermeket hozott világra.

Mint Margaret Guerino unokája a Manchester Online címû weblapnak elmondta, nagyon sajnálja, hogy a nagyi senkinek nem öntötte ki a szívét és senki nem vigasztalhatta meg a bajban.

A 23 éves fiatalember szerint nagymamája nagyon komolyan vette a vallást, és a közösség oszlopa volt, akinek bizonyára rendkívül nehezére esett egy ilyen titkot rejtegetnie fél évszázadon keresztül.