2021.01.23. - Zelma, Rajmund

Kiharapott egy darabot a férfi hímvesszõjébõl

Meglehetõsen bizarr ügyben emelt vádat a Kaposvári városi ügyészség. Erõszakos közösülés kísérletével vádoltak meg egy 35 éves férfit, akinek egyébként feltehetõen már így is elment a kedve az erõszakoskodástól, hisz áldozata meglehetõsen érzékeny pontján torolta meg a kísérletet.
A férfi és a nõ egy kaposvári kávézóban találkozott. A pultnál beszélgettek, iszogattak. Ivott a nõ is, aki meglehetõsen spicces állapotba került, mire együtt elindultak egy másik szórakozóhelyre. A Csík Ferenc sétánynál, a Jókai ligetben kötöttek ki. Letelepedtek egy padra cigarettázni, beszélgetni. A nõ – megmagyarázhatatlan, hogy milyen indíttatásból – kézállást próbált csinálni a pad mellett, de a földre esett. Vélhetõen ez hatott ingerlõen a vádlottra, aki azonnal a tárgyra tért: benyúlt a lány bugyijába, megpróbálta befogni a földön fekvõ áldozat száját, lefogni a karjait.

A lány eközben próbált szabadulni, többször megkarmolta támadója arcát. Aztán – a vád szerint – pontosan meg nem határozható körülmények között – kiharapott egy darabot a férfi hímvesszõjébõl. A támadónak abban a pillanatban mindentõl elment a kedve, elengedte a lányt, aki elmenekült. A férfi más ügyben kiszabott szabadságvesztését tölti.