2024.07.20. - Illés

83 éves nõ vaginájába szorult a borotvahab doboza

Hosszú kínok árán sem tudta eltávolítani egy 83 éves nõ saját vaginájából azt a borotvahabos dobozt, amely átszakította a hüvelye falát, és mélyebbre csúszott.
Az idõs hölgyet saját lakásából szállították a temesvári sûrgõsségi kórházba rosszullét miatt. Az orvosoknak sem mondta meg, mitõl érzi magát az ájulás határán, ezért vizsgálatoknak vetették alá.

Mint kiderült, egy borotvahab doboza került a vaginájába, amelyet nem sikerült kiszednie. A kórház szóvívõje, Liana Dacilescu elmondta, mihelyt felfedezték az idegen tárgyat a nõ intim testrészében, az orvosok az operáció mellett döntöttek.

A beavatkozást végrehajtották, a hölgy állapota azonban rendkívül súlyos.

"Hasonló sokkoló dolgot egy magányos ember önmagának is elõidézhet. Rosszul gondoljuk, hogy egy idõs embernek nincs szüksége élvezetre, figyelemre vagy szerelemre. Természetesen rengeteg próbálkozási lehetõség van, ezek közül egyesek pedig meglehetõsen extrémek", magyarázta Aurelia Sîrbu pszichológus a manna.ro közlése szerint..

Az ügyben a rendõrség is kivizsgálást indított. Idõközben a kórház orvosai megerõsítették, hogy a nõ fertõzés miatt kómában fekszik. A nyomozók azt szeretnék kideríteni, hogy a hölgy önmagát csonkította-e meg, vagy erõszak áldozata lett.