2021.05.14. - Bonifác

Durva! Nem akart fogamzásgátlót szedni, inkább megölte gyerekeit (fotóval)

Durva! Nem akart fogamzásgátlót szedni, inkább megölte gyerekeit (fotóval)
Döbbenetes! Két lánya után nem akart több gyereket nevelni. Megölte babáit. Két komplikált szülése miatt nem akart több gyereket, ezért végzett 8 újszülött gyermekével a francia ápolónõ, Dominique Cottrez (45). Mindezek ellenére a hírek szerint a rendõrségen a nyomozóknak azt mondta az asszony, hogy nem volt hajlandó fogamzásgátlót szedni, arról sem akart hallani, hogy nõgyógyászhoz forduljon egyéb védekezési módok miatt. Pedig minden problémája megoldódhatott volna. Szörnyû tettéért az ügyészség életfogytiglani börtönbüntetést kért, de pszichiáterek jelenleg enyhítõ körülmény feltárása miatt vizsgálják a nõt.
A falusi asszony a 80-as évektõl követte el rémtetteit, de még 2007-bõl származó babaholttestet is találtak kertjében elásva. A rendõrség szerint az sem kizárt, hogy utána is gyilkolt. Mivel erõs a testalkata, terhességeirõl sem két huszonéves lánya, sem férje, Pierre-Marie nem tudott semmit – legalábbis ezt állítják.

Két gyermeke hatalmas sokként élte meg, amikor értesültek anyjuk kegyetlenségérõl. A férjet azért engedték szabadon, mert õ és egyébként a neje is azt vallotta, hogy nem tudott a születendõ gyermekekrõl. Bár ezt sokan – így a francia ügyész – is csak nehezen hitte el, annál is inkább, mert az asszony az egészségügyben dolgozott.

Az erõs testalkatú nõn senki nem vette észre, hogy várandós, titokban megszülte gyermekeit, megfojtotta õket, majd zacskóba téve a kertben elásta a piciket, egyiket közülük pedig egy mélyhûtõ ládában rejtette el. A mumifikálódott holttestekre a ház új tulajdonosai akadtak rá kertásás közben.

Ha bebizonyosodik az aszszony bûnössége, élete végéig rács mögött maradhat – tudatta Eric Vaillant ügyész a La Voix du Nord nevû lappal. – Lányai, Emeline és Virginie még most is sokk hatása alatt vannak, hiszen gyerekeit imádó anyának ismerik, aki szinte a nap 24 órájában dolgozott otthon és a munkahelyén is.