2021.01.19. - Sára, Márió

Durva! 12 lábujja van a színésznõnek!

Durva! 12 lábujja van a színésznõnek!
A Grace klinika fõszereplõnõjérõl, a doktor Meredith Greyt alakító Ellen Pompeóról kiderült, nem mindennapi adottságokkal rendelkezik. A csinos színésznõ ugyanis mindkét lábán hat-hat lábujjat számlál.

Ritkán visel a lábfejét szabadon hagyó papucsot vagy szandált Hollywood kedvenc dokinõje, a 40 éves Ellen Pompeo, s most az is kiderült, miért. Miközben a kaliforniai Los Felizben sétált laza szerelésében – szürke pólóban, farmerben és papucsban –, szemfüles fotósok kiszúrták apró anatómiai rendellenességét, vagyis hogy összesen 12 lábujjal dicsekedhet.
Egyébként nem is olyan ritka a szexi hírességek között az ehhez hasonló „többlet”.

A szõke komika Kate Hudsonnak szintén eggyel több ujj van mindkét lábán, akárcsak a barna bõrû bombázó Halle Berrynek, az énekesnõ Lilly Allen pedig egy harmadik mellbimbóval született. Pompeo egyébként mostanában nem is lehetne boldogabb, hiszen nemcsak a karrierje, hanem a magánélete is révbe ért. Tökéletes harmóniában élnek zenei producer férjével, Chris Iveryvel, és nagyon készülnek kislányuk, Stella elsõ születésnapjára, ami szeptember 15-én lesz.

'Megerõsíthetem, hogy amint lejár a szerzõdésem a nyolcadik évad végén, nem fogom megújítani – mondta Pompeo, akinek már konkrét tervei vannak a jövõre nézve. – Hogy mit fogok csinálni? Felnevelem a lányom, veszünk egy házat Olaszországban, megtanulok olaszul és Stellát is megtanítom rá.' / bors /