2021.05.14. - Bonifác

Saját fiára tolatott rá az anya - életét vesztette a kisfiú

Saját fiára tolatott rá az anya - életét vesztette a kisfiú
Hátramenetben gázolta halálra saját fiát egy nõ Galsgow-ban, amikor iskolába indult három gyermekével. Egyikük kiesett az autóból, és a tolató kocsi kerekei alá került.

Megdöbbentõ baleset.

Edan Cakmak, az ikrek egyike valahogyan kiesett az autóból, amikor az iskolába indultak, édesanyja, Gail pedig nem vette észre, és véletlenül rátolatott a kisfiúra, aki röviddel a baleset után belehalt a sérüléseibe.
A lelkileg teljesen összetört édesanyának nemcsak saját fájdalmát kellett elviselnie, hanem a vádaskodásokat is a rokonság és a rendõrség részérõl, akiknek sehogyan sem tudta megmagyarázni, hogyan történhetett meg a halálos szerencsétlenség.

A strathclyde-i rendõrségen keresztül eljuttatott közleményükben a családtagok kifejezték: „Mélységesen megrendített bennünket tragikus hirtelenséggel elhunyt kis angyalkánk, Edan elvesztése. Bûbájos kisgyerek volt, akit mindenki szeretett”.

- Ahányszor csak eszembe jut, könnyek szöknerk a szemembe. Láttam a baleset következményét, a rendõrséget, és a lezárt utcát. Sokkot kaptam, amikor megtudtam, mi történt, még most is a hatása alatt vagyok – mondta az egyik szomszédjuk.